Beste fietsers,

 

Ik ben Angelo Bogaert.

Fietsen was altijd al één van mijn passies en daardoor besloot ik een opleiding fietshersteller te volgen. In 2021 opende AnVelo zijn deuren.

 

In onze naam wouden we graag een link naar mijn eigen naam en naar de fiets verwerken, zo kwamen we al snel uit op AnVelo.

Voor diegene die het zich afvragen, An van AnVelo bestaat dus niet :-). Mogelijks vangt u wel eens een glimp op van Inge of van de kinderen: Kobe en Lennert.

 

Buiten de openingsuren van AnVelo begeleid ik jonge wielrenners en fiets ik zelf ook nog in groep. Ik school me nog steeds regelmatig bij. Ik blijf graag op de  hoogte van alle nieuwigheden, dit uit eigen interesse en om een goede service te kunnen bieden aan iedereen die beroep doet op AnVelo.

 

Omdat we met AnVelo willen streven naar een mooie balans tussen werk en passie enerzijds en tijd voor persoonlijke ontwikkeling en gezinstijd anderzijds, werken we met een beperkt aantal vaste openingsuren en daarnaast ook op afspraak. U kan ons altijd contacteren en dan bekijken we samen wanneer dit het beste past.

 

U kan ons vinden in onze pittoreske zaak in Goeferdinge. Wil je een fiets binnenbrengen voor herstelling, kom je graag een nieuwe fiets kopen/bestellen of eens vrijblijvend om uitleg vragen, altijd welkom!

 

Heel graag tot binnenkort!

Angelo/AnVelo